ARAMA

Çözüm ve İlgili Kişi Arama

Tech Data, Nutanix ile İşbirliğini Fransa ve Türkiye’de Genişletiyor

Nutanix’in geliştirdiği performans ve güvenlik çözümleri ile Tech Data müşterilerini çoklu bulut çağına hazırlayacak

İstanbul, 21 February 2018:

Türkiye - İstanbul (21 Şubat 2018)Tech Data (Nasdaq: TECD), kurumsal bulut bilişiminde lider bir kuruluş olan Nutanix'le olan ortaklığını Fransa ve Türkiye'yi kapsayacak şekilde genişlettiğini duyurdu. Tech Data, Nutanix kurumsal uygulamalarını çalıştıran müşterilerin bilişim ortamlarının performansını ve güvenliğini arttırmak üzere tasarlanmış olan Nutanix Enterprise Cloud yazılımını sunacak.

Tech Data Avrupa Stratejik Tedarikçilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Steve Menadue, "Müşterilerimiz, bizden kendi müşterilerini çoklu bulut bilişim çağı zorluklarına hazırlamalarına olanak tanıyan bir teknoloji ortaklığı istemektedir" dedi. "Tech Data Fransa ve Tech Data Türkiye'de Nutanix ile işbirliğine giderek , bir endüstri innovatörü ile ilişki kurma olanağı sunuyor ve müşterilerinin, Nutanix Enterprise Cloud OS yazılımını kullanarak sınıfının en iyisi bulut deneyiminden faydalanmasına olanak sağlıyor" dedi.

Nutanix Enterprise Cloud OS, çoklu bulut bilişim ortamları için altyapı oluşturmaları ve bunları kolayca çalıştırmaları için bilişim ekiplerine güç kazandırıyor. Sektörün en popüler hiper bütünleşik altyapı (HCI) teknolojisi üzerine kurulmuş olan yazılım, özel, genel ve farklı lokasyonlarda bulunan bulut ortamlarını birleştirerek her ölçekteki bilişim altyapısı ve uygulamalarını yönetmek için tek bir kontrol noktası sağlıyor.

Nutanix EMEA Kanal ve OEM kıdemli müdürü Jan Ursi şunları söyledi: "Nutanix, Fransa ve Türkiye'de anlaşmalar imzalayarak Tech Data ile olan ortaklığını daha da genişletmekten dolayı çok heyecanlı. Tech Data ve iş ortaklarının desteğiyle bilişim ekipleri, Nutanix Enterprise Cloud OS'yi kullanarak altyapıyı görünmez kılabilir ve güçlü çoklu bulut mimarilerini kolayca çalıştırabilir ve bu sayede işletmelerine güç veren uygulama ve hizmetlere odaklanabilir” dedi.

Nutanix, İngiltere'de ve Tech Data’nın Tech Data Academy bölümü kapsamında Nutanix eğitim kursları da sunduğu ABD’de Tech Data portföyünde yer almaktadır.

Tech Data'nın Nutanix ürün ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak linke tıklayınız.

Tech Data Turkiye Pazarlama Müdürü Kaan Bayram | kaan.bayram@techdata.com   | GSM: 0530 320 24 74

Tech Data Hakkında

Tech Data, teknolojinin gücüyle dünyaya bağlanmanızı sağlar. Uçtan uca ürün, hizmet ve çözümlerimiz; ileri düzeyde becerilerimiz ve gelecek nesil teknolojilerdeki uzmanlığımız sayesinde kanal iş ortaklarımızın büyümesi ve ilerlemesi için ihtiyaç duydukları ürünleri ve çözümleri piyasaya sürmesini sağlıyoruz. Tech Data Fortune 500® listesinde 107. Sırada olup Fortune tarafından art arda dokuz yıldır Dünyanın En Çok Takdir Edilen Şirketleri arasında gösterilmiştir. Daha fazla bilgi için,www.techdata.com adresini ziyaret edin veya bizi Twitter, LinkedIn veFacebook'tatakip edin.

Medya İletişim Bilgileri

İletişim Müdürü, Avrupa