ARAMA

Çözüm ve İlgili Kişi Arama

Tech Data, Avrupa’da Micro Focus’un Resmi İş Ortağı Oldu

Tech Data sahip olduğu derin uzmanlıkla kanal iş ortaklarına hibrit bulut alanında yeni fırsatlar sağlayacak

İstanbul, 27 Kasım 2017:

Türkiye,  21 Kasım 2017 – Tech Data (Nasdaq: TECD) Tech Data önde gelen bir kurumsal yazılım şirketi olan Micro Focus’un Avrupa’daki resmi distribütör iş ortağı olduğunu duyurdu. Anlaşma sonucu

Micro Focus’un portföy çözümleri artık Avrupa çapında Tech Data’nın iş ortaklarına da sunulacak.

1 Eylül 2017 itibari ile  Hewlett Packard Enterprise (HPE) yazılım birimi ile birleşme sürecinin tamamlayan  Micro Focus, müşterilerin her türlü ihtiyacına yönelik inovatif çözümler sunmasına ve bu sayede  hibrit bilişim dünyasındaki yeniliklere ayak uydurabilmelerini sağlamaya yönelik yazılımların geliştirilmesi, satılması ve desteklenmesine odaklanmaktadır. Bu iki yazılım liderinin ittifakı, tek faaliyet konusu kurumsal yazılım olan şirketler arasında dünya yedincisi olmayı sağlamıştır.1

Tech Data’nın Avrupa HPE faaliyet birimi direktörü Steve Cant, “Anlaşma müşterilerin artan hibrit bilişim ihtiyaçlarına cevap vermek doğrultusunda Tech Data ve kanal iş ortaklarımız için önemli bir iş ortaklığıdır. Micro Focus ile HPE Software arasındaki bu birleşme, çözümler ve yeteneklerin güçlü bir kombinasyonunu biraraya getirmiştir. Birleşme öncesinde iki kuruluşla da uzun süredir devam eden ilişkilerimizin olması, iş ortakları açısından sorunsuz bir geçiş süreci gerçekleştirmek ve bu iki kudretli yazılım gücünün ittifakının kazandıracağı ödüllerden tam olarak yararlanmalarını sağlamak için ideal bir konuma sahip olduğumuz anlamına gelmektedir.” Açıklamasında bulundu.

Micro Focus’un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika dağıtım direktörü Ben Viollet şunları belirtti: ‘Bizim misyonumuz, dahili analizlere sahip, ölçeklenebilir, kurumsal sınıf yazılımlardan oluşan, sınıfının en iyisi bir portföy sunmak, ve yüksek kaliteli ürünler geliştirmek, ve böylece müşterileri inovasyonumuzun merkezine yerleştirmektir. Tech Data ile iş ortaklığımız sonucunda müşterilerin ve iş ortaklarının – ana bilgisayardan mobile ve buluta – kurumsal bilişim alanındaki yeni hibrit model içerisindeki zorlukları aşıp fırsatları değerlendirmelerine yardımcı olma konusunda eşsiz bir konuma sahip bulunmaktayız. Tech Data ile birlikte çalışarak iş ortaklarımızın müşterilerine gerçek dijital transformasyon olanakları sunmalarına destek olmayı ümit ediyoruz.”

1Burada yer alan yıllık gelir açıklamasına göre.

Micro Focus ile yapılan anlaşma, Almanya, Avusturya, Belçika, Birleşik Krallık, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Hollanda, İrlanda, İspanya, İsviçre İtalya, Macaristan, Portekiz ve Türkiye’yi kapsamaktadır.

Tech Data Hakkında

Connecting the World  with the Power of Technology

Uçtan uca ürün, hizmet ve çözüm portföyümüz, ileri seviyede becerilerimiz ve gelecek nesil teknolojilerdeki uzmanlığımız ile kanal iş ortaklarımızın  büyümesi ve gelişmesi için ihtiyaç duyduğu, ürün ve çözümleri piyasaya sunmalarını sağlamaktayız. Tech Data, Fortune 500® listesinde 107. sırada yer almakta olup kesintisiz 8 yıldır Fortune’un  “Dünyanın En Çok Beğenilen Şirketleri” arasında yer almıştır. Daha fazla bilgi edinmek için www.techdata.com web sitemizi ziyaret edin ya da bizi Twitter, LinkedIn ve Facebook üzerinden takip edin.

About Tech Data

Connecting the World  with the Power of Technology

Our end-to-end portfolio of products, services and solutions, highly specialized skills, and expertise in next-generation technologies enable channel partners to bring to market the products and solutions the world needs to connect, grow and advance. Tech Data is ranked No. 107 on the Fortune 500® and has been named one of Fortune’s “World’s Most Admired Companies” for eight straight years. To find out more, visit www.techdata.com or follow us on Twitter, LinkedIn, and Facebook.

Medya Yetkilileri

Avrupa İletişim Müdürü