ARAMA

Çözüm ve İlgili Kişi Arama

Tech Data, Yeni Nesil Bulut Hizmetlerini Türkiye'de Amazon Web Services Çözümleriyle Piyasaya Sunuyor

İstanbul, 6 Temmuz 2017:

İstanbul, Türkiye – 6 Temmuz 2017 Tech Data Corporation (NASDAQ:TECD), bugün daha önce Avnet'in iş birimi olup şu anda Tech Data'nın bir parçası olan Technology Solutions Türkiye'de gelecek kuşak bulut çözümlerini piyasaya sunacağını, EMEA bölgesinde sunduğu bulut hizmetlerini daha da güçlendirdiğini duyurdu.

Tech Data, iş ortaklarına, müşterilerinin bulut servislerini kullanabilir hale getirmelerine yardımcı olmak için Türkiye'de Amazon Web Services (AWS) çözümlerini sunacak. Bu çözümler, iş ortakları tarafından Tech Data'nın güvenilir bulut çözümleri konusunda uzman teknik danışmanlarının desteğiyle sağlanacak. Çözümler arasında entegrasyon ve geçiş hizmetleri bulunacak ayrıca müşterilerinin bulut çözümü gereksinimlerini karşılamak için de ihtiyaç duyacakları eğitim ve gelişim programları gibi katma değerli hizmetler sunulacaktır.

Avnet Technology Solutions A.Ş Türkiye Genel Müdürü Hakkı Eren: "Tech Data ve AWS arasındaki bu anlaşma, bölgedeki değişen teknoloji taleplerini desteklemeye olan bağlılığımızı gösteriyor. Bulut tabanlı çözümler pek çok kuruluş için temel çalışma modelini temsil ediyor ve bunları da son kullanıcılara kolay ve verimli bir şekilde sunabilmek, pazarda büyümeyi desteklememizi ve sürdürmemizi sağlayacak. Tech Data, müşterilerine geniş bir AWS çözüm yelpazesine erişim sunacak. Dolayısıyla iş ortaklarımız müşterileriyle olan  ilişkilerini bulut çözümlerini de sunarak daha da güçlendirecektir.’’ Dedi.

Tech Data EMEA Bulut Direktörü David Newbould: "AWS'yi giderek daha çok sayıda ülkeye sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bir yandan Tech Data ve Technology Solutions işlerimizi entegre etmeye devam ederken, öte yandan da bileşik portföyümüzdeki teklifleri daha da zenginleştirmek için birlikte çalışarak çok değerli bilgi ve deneyimler paylaşıyoruz."

Amazon Web Services Türkiye Ülke Yöneticisi Yinal Özkan: "Tech Data'nın esnek, ölçeklenebilir ve güvenli AWS teknolojilerini Türkiye'ye getirmesinden ve AWS'nin iş ortağı ekosistemine erişimini genişletmesinden heyecan duyuyoruz.  Bunun ülkede zaten gerçekleşmekte olan dijital dönüşümü ve ulusal inovasyonu daha da hızlandırdığını görmeyi ümit ediyoruz."

Tech Data, AWS çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için Cloud.TR@avnet.com  emailinden destek alabilirsiniz.

Tech Data Hakkında

Tech Data Corporation, dünyanın en büyük toptan teknoloji ürün, hizmet ve çözümleri dağıtımcılarından biridir. Gelişmiş lojistik kabiliyetleri ve katma değerli hizmetleri, 115.000 bayinin, 100'den fazla ülkede son kullanıcıların çok çeşitli teknolojik ihtiyaçlarını, düşük maliyetle ve verimli bir şekilde desteklemesini olanaklı kılmaktadır. Tech Data, 31 Ocak 2017'de biten mali yılda 26,2 milyar USD'lik net satış yapmıştır. Fortune 500® listesinde 107. sıradadır ve Fortune dergisinin "Dünyanın En Çok Beğenilen Şirketleri" sıralamasına girmiştir. Daha fazla bilgi için www.techdata.com adresini ziyaret edin veya bizi Facebook ya da Twitter'da takip edin.

MEDYA İRTİBAT

Avrupa İletişim Müdürü | Tech Data Corporation | George Troughton |George.troughton@techdata.eu

| Mobil: 0034 615 841 745 | Telefon: 0034 93 297 0222

Avnet TS Türkiye Pazarlama Müdürü | Kaan Bayram | kaan.bayram@avnet.com | Tel: 0 212 315 49 00