Personálne zmeny v spoločnosti Avnet

Noví obchodní manažéri posilnili tím

Bratislava, 6 január 2011:

Spoločnosť Avnet Technology Solutions vstúpila do kalendárneho roka 2011 posilnená o nových obchodných manažérov. Sú nimi Michal Bartók, Patrik Gábor a Martin Horanský.

Michal Bartók - Cisco Division Manager
Do kresla šéfa Cisco divízie v spoločnosti Avnet zasadol Michal Bartók. Michal vyštudoval odbor Automatizované systémy riadenia na Materiálovotechnologickej fakulte STU ako aj Právnickú fakultu UK v Bratislave. Táto technicko-ekonomicko-právna kombinácia mu umožnila hlbšie preniknutie do poznania očakávaní svojich zákazníkov a dlhoročné úspešné pôsobenie v oblasti  poradenstva a business developmentu. Má skúsenosti nielen z investičného bankovníctva so zameraním na chémiu, strojárenstvo, energetiku a finančné služby, ale aj dlhoročné skúsenosti so získavaním a rozvojom vzťahov s obchodnými partnermi, projektovým manažmentom, rovnako ako aj manažmentom zmien.

Michalove plány v novej pozícii sú ambiciózne a ako hovorí: "Verím, že aj vďaka už vybudovaným vzťahom z minulého pôsobenia sa mi podarí vytvoriť nové riešenia a obchodné príležitosti v spoločnosti Avnet pri predaji a distribúcii produktov Cisco, prehlbovať vzťahy s kľúčovými zákazníkmi ako aj so spoločnosťou Cisco."

Patrik Gábor - Cisco Key Account Manager
Ďalším kolegom, ktorý od januára posilnil divíziu Cisco v spoločnosti Avnet je Patrik Gábor, Cisco Key Account Manager. Svoje pôsobenie v našej spoločnosti vidí takto: "Z názvu mojej pozície vyplýva aj hlavná úloha, a tou je rozvoj existujúcich a budovanie nových obchodných vzťahov s partnermi so zameraním na Internet Service Providerov a systémových integátorov. V spolupráci s nimi sa teším na nachádzanie nových obchodných príležitostí."

Patrik pred príchodom do spoločnosti Avnet pôsobil v spoločnosti Energotel a.s ako Key Account Manager . Jeho úlohou bola starostlivosť o zákazníkov v segmente Internet Service Providers. Predtým pôsobil 6 rokov ako Key Account Manager v spoločnosti Slovak Telekom, a.s. Skúsenosti z oblasti Cisco distribúcie zbieral aj počas 2 rokov v pozícii Key Account Managera pre zákazníkov v segmente ISP.

Martin Horanský - IBM Division Manager
Nového šéfa má aj naša IBM divízia. Stal sa ním Martin Horanský. O svojom pôsobení v novej funkcii má jasnú predstavu: "Moju úlohu v spoločnosti Avnet vidím v upevnení a posilnení obchodných vzťahov smerom k našim súčasným obchodným partnerom, pomáhať im pri napredovaní ich biznisu. Ďalšou úlohou je budovanie nových vzťahov a poskytovanie maximálnej podpory. Nemenej významné je aj skvalitnenie služieb a starostlivosť o zákazníka, čo je základným predpokladom pre nárast a stabilný rozvoj divízie IBM na slovenskom trhu. Teším sa na spoluprácu s tímom skúsených kolegov tu v Avnete. Som presvedčený, že využitím všetkých schopností a skúseností pracovníkov nadnárodných spoločností IBM a Avnet dosiahneme v krátkom časovom horizonte pozitívne výsledky.

Martin v ostatných rokoch pôsobil v energetike ako člen predstavenstva v Martinskej teplárenskej a potom ako Managing Director v obchodno-výrobných energetických spoločnostiach ako napr. Enigen, s.r.o., Bicorn s.r.o., Enersen a.s.

Ask the expert

Katarína  Srnová