Spoločnosť Tech Data pridáva Oracle Cloud do služby StreamOne Cloud Marketplace

Odteraz k dispozícii v Amerike aj Európe

CLEARWATER, Florida, 7 March 2018:

Spoločnosť Tech Data (Nasdaq: TECD) dnes oznámila, že sprístupnila univerzálne cloudové kredity spoločnosti Oracle na použitie s meranými službami Pay-As-You-Go (PAYG) vo svojej službe StreamOne™ Cloud Marketplace, čím umožnila partnerom v Amerike a Európe jednoduchým spôsobom predávať, spravovať a poskytovať zákazníkom riešenia pre cloudové alebo hybridné implementácie.

Univerzálne cloudové kredity spoločnosti Oracle umožňujú flexibilným spôsobom nakupovať a používať cloudové služby. S jediným univerzálnym SKU získavajú zákazníci neobmedzený prístup k celej súčasnej aj budúcej ponuke služieb PaaS (Platform-as-a-Service) a IaaS (Infrastructure-as-a-Service) spoločnosti Oracle – od Oracle Cloud až po službu Oracle Cloud at Customer. Zákazníci získajú prístup na požiadanie ku všetkým službám PaaS a IaaS s možnosťou vylepšenia, rozšírenia alebo presúvania služieb v rámci dátových centier na základe vlastných požiadaviek.

„Služby IaaS a PaaS spoločnosti Oracle sú obľúbené riešenia a vo veľkej miere rozširujú ponuku služieb StreamOne,“ povedal Sergio Farache, viceprezident divízie Global Cloud Solutions spoločnosti Tech Data. „Pružnosť a využiteľnosť, ktoré poskytuje služba IaaS spoločnosti Oracle, sú dokonale prispôsobené pre cloud. Naši zákazníci môžu odteraz využívať službu IaaS kedykoľvek bez uzatvorenia dlhodobej zmluvy. Služba StreamOne umožňuje predajcom služieb spoločnosti Oracle ponúkať služby IaaS a PaaS na ďalšie poskytovanie a používanie spolu s funkciami na jednoduchú správu a fakturáciu.“

Pridaním služieb IaaS a PaaS spoločnosti Oracle sa ešte viac zvyšuje pridaná hodnota služby StreamOne pre distribučných partnerov. Široká ponuka podnikových riešení v rámci služby StreamOne vrátane riešení od spoločností AWS, IBM, Microsoft, Veeam a Veritas umožňuje predajcom uspokojiť rôzne potreby zákazníkov v oblasti cloudových služieb.

„Spoločnosť Tech Data si vybudovala u svojich partnerov vynikajúcu povesť vďaka rozvoju a podpore rastu,“ povedal Al Patel, riaditeľ divízie VAD Channel Sales spoločnosti Oracle pre Európu, Stredný východ a Afriku. „Okrem podpory zrýchleného rastu zavádzania a výnosov z cloudových služieb dokážeme poskytovať podporu existujúcim partnerom aj v súvislosti s ich potrebami v oblasti interných riešení a interných riešení prepojených s cloudom pri súčasnom využívaní silných stránok spoločnosti Tech Data. Spoločnosť Oracle robí obrovské investície do nového podnikania s cloudovými službami s distribútormi pridanej hodnoty v krajinách Európy, Stredného východu a Afriky a spoločnosť Tech Data je dôležitou súčasťou tejto iniciatívy.“

Službu StreamOne vyvinula spoločnosť Tech Data s cieľom poskytovať zákazníkom funkcie na správu celého životného cyklu koncového používateľa v súvislosti s platnými a predplatenými cloudovými službami. Služba obsahuje nástroje a prostriedky, ktoré umožňujú predajcom získať informácie o službách a nakupovať a spravovať služby. Tím pre cloudové riešenia spoločnosti Tech Data poskytuje predajcom špecializovanú podporu pri podieľaní sa na programoch dodávateľov a poskytovateľov služieb a využívaní výhod, ktoré tieto programy prinášajú. Okrem toho poskytuje podporu aj pri zmene obchodného modelu.

Ďalšie informácie o cloudových riešeniach spoločnosti Tech Data získate na adrese EnterpriseCloudSales@techdata.com (v Amerike) alebo Cloud@techdata.eu (v Európe).

Kliknite pre tweet: .@Tech_Data pridáva univerzálne #cloud credits spoločnosti @Oracle do služby StreamOne Cloud Marketplace http://www.techdata.com/news.html

O spoločnosti Tech Data

Spoločnosť Tech Data spája svet so silou technológií. Naše komplexné portfólio výrobkov, služieb a riešení, vysoko špecializované zručnosti a odborné poznatky v oblasti technológií novej generácie umožňujú distribučným partnerom prinášať na trhu produkty a riešenia, ktoré svet potrebuje na komunikáciu, rast a napredovanie. Tech Data je spoločnosťou č. 107 v rebríčku Fortune 500®. Deväť rokov za sebou získala od časopisu Fortune ocenenie „jedna z najobdivovanejších spoločností na svete“. Ak máte záujem o ďalšie informácie, navštívte webovú lokalitu na adrese www.techdata.com alebo nás sledujte na Twitter, LinkedIn a Facebook.

Kontaktné údaje pre médiá

Jennifer Harmes

manažér pre vzťahy s verejnosťou

Tech Data