Spoločnosť Tech Data prostredníctvom partnerstva s komunitou IQRF rozširuje svoju ponuku IoT v Európe

BARCELONA, Španielsko, 28 February 2018:

Toto partnerstvo povedie k rozšíreniu ekosystému IoT spoločnosti Tech Data a pomôže jej partnerom dosiahnuť skutočné obchodné výhody plynúce z riešení IoT

Spoločnosť Tech Data (Nasdaq: TECD) dnes informovala o uzatvorení strategického partnerstva s komunitou IQRF Alliance. Spoločnosť Tech Data je prvým IT distribútorom, ktorý sa pripojil k tejto komunite pozostávajúcej zo skupiny kooperujúcich spoločností a inštitúcií vytvárajúcich ekosystém zariadení, súvisiacich brán, softwérov, cloudov, mobilných aplikácií a riešení spolupracujúcich v rámci IQRF umožňujúcich efektívnu realizáciu projektov IoT.

Craig Smith, riaditeľ európskej divízie pre IoT a analytické riešenia spoločnosti Tech Data, prehlásil: „Naše partnerstvo s komunitou IQRF Alliance nás privádza do kontaktu s celou radou nových partnerov a predajcov zaoberajúcich sa implementáciou IoT, ktorí v súčasnej dobe ponúkajú riešenia pre IoT. Vďaka tomu dochádza k rozšíreniu nášho ekosystému IoT a portfólia pre našich partnerov. Nedávno uzatvorená dohoda je ďalším dôkazom záväzku spoločnosti Tech Data ponúkať bezkonkurenčný sortiment riešení spĺňajúcich potreby organizácií, ktoré prispôsobujú svoje obchodné modely k využívaniu technológií novej generácie.

Šimon Chudoba, výkonný riaditeľ IQRF Alliance, dodáva: „Sme radi, že sme mohli spoločnosť Tech Data privítať v našich radách ako prvého IT distribútora. Tento rok otvára množstvo skvelých príležitostí nie len stávajúcim sa členom komunity IQRF Alliance, ale taktiež spoločnosti Tech Data. Jedná sa o obojstranne prospešnú situáciu, na základe ktorej budeme môcť vzájomne využívať výhody našich sietí. IQRF Alliance poskytuje svojim členom podporu v podobe platformy pre efektívnu komunikáciu, normy IQRF Interoperability Standard a propagačných materiálov. Partneri tak budú môcť zaistiť interoperabilitu zariadení, znížiť svoje náklady a zvýšiť predaje.

Ako partner komunity sa spoločnosť Tech Data bude zúčastňovať pravidelných stretnutí IQRF, a to vrátane konferencie IQRF Summit 2018, v rámci ktorej figuruje ako platinový sponzor. Partnerstvo s komunitou IQRF prospeje dlhodobému záväzku spoločnosti Tech Data ponúkať inovatívne riešenia IoT vo všetkých európskych krajinách, v ktorých pôsobí.

Ďalšie informácie si môžete vyžiadať na e-mailovej adrese iot@techdata.eu. Alebo sa priamo zúčastnite konferencie IQRF Summit 2018, kde budete mať možnosť si prehliadnuť na vlastné oči produkty a riešenia od členov komunity IQRF Allinace, ktoré vám spoločnosť Tech Data môže ponúknuť.

O komunite IQRF Alliance

IQRF Alliance je otvorená medzinárodná komunita profesionálov v oblasti IoT – vývojárov, výrobcov, poskytovateľov cloudu, operátorov telekomunikačných služieb, integrátorov systému, centier pre výskum a vývoj a stredných a vysokých skôl technického zamerania, ktorých cieľom je vytvárať špičkové bezdrôtové zariadenia a riešenia pre IoT vychádzajúce z technológie IQRF. Členovia komunity IQRF Alliance spájajú svoje sily, aby spoločne vytvorili interoperabilné zariadenia, znížili náklady a zvýšili predaj.

O spoločnosti Tech Data

Spoločnosť Tech Data spája svet prostredníctvom technológií. Naše kompletné portfólio produktov, služieb a riešení, vysoko špecializovaných skúseností a odbornosti v oblasti technológií novej generácie umožňuje našim partnerom prinášať na trh produkty a riešenia, ktoré svet potrebuje k tomu, aby sa mohol spojiť, rásť a rozvíjať sa. Spoločnosť Tech Data sa umiestnila na 107. mieste v zozname Fortune 500® a už po deviaty krát bola označená za jednu z „najobdivovanejších spoločností na svete“. Ďalšie informácie nájdete na webových stránkach www.techdata.com. Môžete nás taktiež sledovať na TwitteruLinkedIn a na Facebooku.

Kontakt pre médiá

Communications Manager, Európa