Spoločnosť Tech Data podpísala partnerstvo s Dell EMC v Maďarsku, Rumunsku, na Slovensku a v Turecku s cieľom podnietiť ďalšie príležitosti na rast

Bratislava, Slovensko, 30 máj 2017:

Spoločnosť  Tech Data Corporation (Nasdaq: TECD) dnes oznámila, že jej divízia Technology Solutions, predtým divízia Avnet a teraz súčasť Tech Data, podpísala novú dohodu o distribúcii s Dell EMC v Maďarsku, Rumunsku, na Slovensku a v Turecku.

Na základe tejto dohody poskytne spoločnosť Tech Data svojim obchodným partnerom v Maďarsku, Rumunsku, na Slovensku a v Turecku prístup k riešeniam v celom podnikovom portfóliu Dell EMC, vrátane serverov, úložísk, riešení pre cloud computing a technológií konvergovanej infraštruktúry, aby uspokojila potreby svojich zákazníkov – malých, stredných aj veľkých podnikov.

Hovorí Jason Boxall, viceprezident Tech Data pre záležitosti týkajúce sa strategických predajcov a medzinárodných kanálov v regióne EMEA: „S potešením rozširujeme našu dohodu s Dell EMC na ďalšie štyri krajiny, som rád,  že s rozsiahlym a inovatívnym portfóliom, ktoré ponúka Dell EMC, pomôžeme ďalším partnerom uspokojiť ich potreby.“

Martin Zlocha, country manager zo spoločnosti Tech Data Slovensko povedal: „Naši partneri z Dell EMC disponujú jedinečnou pozíciou čo sa týka riešenia podnikateľských výziev ich zákazníkov a to vďaka novým technológiám, ktoré nanovo definujú budúcnosť. Naďalej efektívne využívame naše rozsiahle odborné znalosti v oblasti dátových centier, aby sme posilnili schopnosti našich partnerov a dodávali špičkové, komplexné riešenia od priekopníckych spoločností ako Dell EMC.“

„Rozšírenie našej dohody so spoločnosťou Tech Data je logickým krokom z hľadiska podpory rastu nášho podnikania v Maďarsku, Rumunsku, na Slovensku a v Turecku. Spoločnosť Tech Data je lídrom v oblasti dátových centier a my môžeme profitovať z jej rozsiahlej siete partnerov a odborných znalostí s cieľom podnietiť ďalšie obchodné riešenia pre zákazníkov v týchto krajinách,“ poznamenal Michael Collins, hlavný viceprezident pre obchodné kanály v regióne EMEA, Dell EMC.

Toto partnerstvo utužuje vzťah medzi Tech Data a Dell EMC, globálnym lídrom na trhu so servermi a úložiskami. Prostredníctvom tohto strategického partnerstva sa spoločnosť Tech Data zaväzuje podporovať silný rast na tomto trhu a hybnú silu v rámci celého regiónu EMEA. Spoločnosť Tech Data v súčasnosti ponúka kompletné portfólio riešení Dell EMC v 22 krajinách regiónu EMEA: Spojené kráľovstvo, Írsko, Francúzsko, Nemecko, Španielsko, Portugalsko, Taliansko, Fínsko, Nórsko, Švédsko, Dánsko, Belgicko, Holandsko, Luxembursko, Švajčiarsko, Rakúsko, Česká republika, Poľsko, Maďarsko, Rumunsko, Slovensko a Turecko.

Ohľadom ďalších informácií o portfóliu Dell EMC prostredníctvom spoločnosti Tech Data kontaktujte Rastislava Štánera (Dell EMC Business Development Manager), rastislav.staner@avnet.com.

O spoločnosti Tech Data

Spoločnosť Tech Data Corporation je jedným z najväčších svetových veľkoobchodných distribútorov technologických produktov, služieb a riešení. Jej pokročilá logistika a služby s pridanou hodnotou umožňujú 115 000 predajcom účinne a nákladovo efektívne podporovať rozličné technologické potreby koncových užívateľov vo viac ako 100 krajinách. Za fiškálny rok, ktorý skončil 31. januára 2017, dosiahla spoločnosť Tech Data čistý obrat vo výške 26,2 miliardy USD. V rebríčku Fortune 500 je na 108. mieste® a je jednou z najuznávanejších firiem podľa Fortune. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte www.techdata.com alebo nás sledujte na sociálnych sieťach Facebook a Twitter.

Dell EMC

Dell EMC, súčasť spoločnosti Dell Technologies, umožňuje organizáciám modernizovať, automatizovať a transformovať ich dátové centrum pomocou špičkovej konvergovanej infraštruktúry, serverov, úložiska a technológií ochrany údajov. To firmám poskytuje dôveryhodný základ pre transformáciu informačných technológií vytvorením hybridného cloudu a pre transformáciu ich podnikateľskej činnosti vytvorením cloudových aplikácií a riešení pre objemné dáta. Spoločnosť Dell EMC poskytuje služby zákazníkom v 180 krajinách a spolupracuje s 98 percentami firiem z rebríčka Fortune 500, pričom ponúka najkomplexnejšie a najinovatívnejšie portfólio vo svojom odbore – od okraja cez jadro až ku cloudu.

KONTAKTY PRE MÉDIÁ

manažér pre komunikáciu, Európa