SEARCH    
Avnet® Technology Solutions
WELCOME TO TECH DATA

Bëhuni një klient i Tech Data

Për të blerë produkte, shërbime ose zgjidhje nga prodhuesit kryesorë globalë të kompjuterëve për ndërmarrjet dhe nga kompanitë e nënsistemeve të trupëzuara, duhet të na kontaktoni për t'u regjistruar si një klient. Jemi në pritje të kontaktit tuaj.

Ask the experts

Brigita Medja

Solution Sales Representative, Slovenia, Macedonia, BiH, Kosovo, Albania

Darko Damjanski

Business Development Manager

jure.petric@techdata.com

dl-ats-ks-see 

ats.ks@techdata.com

Janko Novak

Business Development Manager, Slovenia, Macedonia, BiH, Kosovo, Albania

Janko.Novak@techdata.com

2018 - Tech Data: Global Microsoft Partner of the Year Award Winner 2018
Factsheet - Our business at a glance


TD Europe Blog TD Europe LinkedIn TD Europe Twitter TD Europe YouTube

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your browser settings we will assume that you are happy to receive all cookies on the Tech Data website. However, if you would like to, you can change the cookie settings of your browser at any time. To find out more about the cookies, see our Privacy Policy and Cookie Statement.

Agree