SEARCH    
Avnet® Technology Solutions
WELCOME TO TECH DATA

Akademia e Tech Data

Tech Data Technology Solutions mund t'ju ndihmojë të fitoni njohuritë dhe ekspertizën e nevojshme për të maksimalizuar fitimet nga investimi juaj në IT. Ne ofrojmë një gamë të gjerë trajnimesh dhe zgjidhje për aftësimin për të plotësuar portofolin tonë të madh të zgjidhjeve dhe produkteve të IT-së. Rrjeti ynë i qendrave të trajnimit të autorizuara ofron një larmi të madhe të kurseve teknike, të sofistikuara dhe të personalizuara që realizohen nga trajnerë të certifikuar dhe me eksperienca praktike reale.

Tech Data ka qendra trajnimi të autorizuara për IBM-në si dhe për funizuesë të tjerë, në të gjithë rajonin EMEA, - na kontaktoni për të mësuar më shumë. Tech Data është po ashtu një qendër testimi e autorizuar për ProMetic, Pearson VUE dhe Kryterion.


Për më shumë informacione:

Ask the experts

Brigita Medja

Solution Sales Representative, Slovenia, Macedonia, BiH, Kosovo, Albania

Darko Damjanski

Business Development Manager

jure.petric@techdata.com

dl-ats-ks-see 

ats.ks@techdata.com

Janko Novak

Business Development Manager, Slovenia, Macedonia, BiH, Kosovo, Albania

Janko.Novak@techdata.com

2018 - Tech Data: Global Microsoft Partner of the Year Award Winner 2018
Factsheet - Our business at a glance


TD Europe Blog TD Europe LinkedIn TD Europe Twitter TD Europe YouTube

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your browser settings we will assume that you are happy to receive all cookies on the Tech Data website. However, if you would like to, you can change the cookie settings of your browser at any time. To find out more about the cookies, see our Privacy Policy and Cookie Statement.

Agree