SEARCH    
Avnet® Technology Solutions
WELCOME TO TECH DATA

Komponentët kompjuterikë globalë të Tech Data (GCC)

Tech Data është distributori kryesor në Evropë për komponentët kompjuterikë më të fundit. Ne kemi një listë produktesh të përqendruar që siguron një marrëdhënie të ngushtë me çdo furnizues dhe një ekip shitjesh që është i aftë të sigurojë njohuri të thella për çdo produkt. Me një qendër të centralizuar të logjistikës, ne kemi mundësinë të mbajmë rezerva të mëdha për çdo linjë dhe të sigurojmë dorëzimin e tyre për një ditë pune, kudo në Evropë.

Për më shumë informacione, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit për Evropën, Lindjen e Mesme dhe Azinë (EMEA):

Sorry, there are currently no suppliers.

Ask the expert

Janko Novak

Business Development Manager, Slovenia, Macedonia, BiH, Kosovo, Albania

Janko.Novak@techdata.com

2018 - Tech Data: Global Microsoft Partner of the Year Award Winner 2018
Factsheet - Our business at a glance


TD Europe Blog TD Europe LinkedIn TD Europe Twitter TD Europe YouTube

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your browser settings we will assume that you are happy to receive all cookies on the Tech Data website. However, if you would like to, you can change the cookie settings of your browser at any time. To find out more about the cookies, see our Privacy Policy and Cookie Statement.

Agree